четвъртък , 21 март 2019 г.
Начало / Жълтини / Виктор Николаев на нож с Аделина Радева

Виктор Николаев на нож с Аделина Радева

сн. nova tv
сн. nova tv

Приятелството на тв дуото Виктор Николаев и Аделина Радева било напът да се разтрогне завинаги. Повод за дрязгите помежду им станал неочакваният дълъг отпуск на водещия, който вбесил неговата колежка.

Виктор решил да премълчи от Аделина, че е поискал от шефовете двуседмична почивка, защото знаел, че това му решение ще я изнерви. Радева научила, че екранният ѝ партньор ще отсъства няколко часа преди той да се качи на самолета за Барселона. Журналистката изпаднала в бяс, понеже на нея щяло да ѝ бъде разрешено да отмаря чак след септември месец, защото според закона никой няма право да си взима отпуск, преди да е направил поне 8 месеца стаж на трудов договор на новото си работно място.

Близо двете седмици, в които на Радева ѝ се наложило плътно да води сутрешния блок на Нова телевизия сама, ѝ се сторили безкрайни и страшно трудни, тъй като за пръв път ѝ се случвало да износва цялото предаване на своя гръб и не била подготвена за самостоятелни ефирни подвизи. Зрителите също забелязаха притеснението ѝ, което си личеше от непрекъснатите лапсуси и забавените ѝ реакции. Колежката на Николаев беснеела и че само след два месеца отново щяла да премине през същото напрежение, защото тогава Виктор по традиция почивал още 10 дни на гръцкото море и едва ли щял да отмени плановете си, за да я улесни.

Все пак телевизионерът се извинил на екранната си половинка, но без гузна съвест пръснал почти 10 хиляди лева на семейната си ваканция в Испания. Очевидно стандартът на живот на журналиста се е вдигнал, тъй като до миналата година той водеше жена си и дъщеря си за Великден на курорт в Халкидики, където цените са далеч по-ниски от тези в Барселона. В испанския град семейство Николаеви обаче не отишли да плажуват, а да разглеждат основните архитектурни и природни забележителности.

Освен че наели стая в ултралуксозен хотел, взели и кола под наем, с която свободно кръстосвали из града. Очевидно тази пролет Испания е новата притегателна точка на българския елит, който явно се е пренаситил да посреща пролетните празници в съседна Гърция. Заедно с Виктор на почивка в Барселона били още продуцентът Иван Христов с жена си Ирина Тенчева и всичките им четири деца, писателката Людмила Филипова и компания, както и бившата жена на Валери Божинов и Ники Михайлов – фолкзвездата Алисия./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *