понеделник , 14 октомври 2019 г.
Начало / Жълтини / Вечерният ефир на Би Ти Ви – пълна катастрофа! Сменят Ани Владимирова с Краси Ванков и още…

Вечерният ефир на Би Ти Ви – пълна катастрофа! Сменят Ани Владимирова с Краси Ванков и още…

ani-vladimirova

Вечерният рейтинг на Би Ти Ви рязко е затънал след края на „Шоуто на Слави”, пише HotArena. Макар че телевизията продължава да се хвали с добри резултати, се канела да сваля риалитито на психоложката Ани Владимирова, което тръгна на мястото на Дългия в четвъртък и петък, но било истински провал на фона на своя предшественик.

Още преди Нова година вместо „Истински истории” с водещ Ани Владимирова щяло да тръгне ново предаване, сочат клюките в тв средите. С работата по него бил натоварен Краси Ванков, на когото родният ефир дължи риалити сериала „София ден и нощ” и поредицата „Съдби на кръстопът”. Новото шоу щяло да бъде издържано в същия художествен стил като другите две – с аматьори вместо истински актьори, но тематиката щяла да е криминално-полицейска. Идеята била да представя реално случили се събития, в които имената на действащите лица са подменени, а самите образи се играят пред камерата от натуршчици. Точно такава е идеята в огромна част от епизодите на „Съдби на кръстопът”, излъчвана по Нова тв, но там са включени не само криминални, а и всякакви други видове лични драми.

Дни преди да се разчуе за идеята за свалянето на „Истински истории” от програмната схема, Би Ти Ви за пореден път се похвали, че е най-гледаната телевизия в страната. Медията представи рейтингите за септември, според които предаването на Ани Владимирова е осмо в Топ 10 на най-гледаните риалити и развлекателни програми. Специалисти обаче съзират нещо нередно в посочените данни. „Ако е толкова успешно, защо ще го сменят?”, питат те.
Твърди се, че сериалът на Нова тв „Пътят на честта”, който се излъчва на гърба на „Истински истории”, сериозно е ударил по рейтинга на конкуренцията. Смята се също, че подобен успех на продукцията не би бил възможен в конкуренция с „Шоуто на Слави”, което дори шоу като „Господари на ефира” не успя да пребори.

„Дългия беше непоклатим! Ако беше останал в Би Ти Ви, в Нова сигурно нямаше да посмеят да пуснат бг сериал от 22 часа вечерта, защото никой нямаше да го гледа”, убедени са много телевизионери. Показателно е, че за първи път от доста време в Топ 10, който по традиция е запазен на предаванията на Би Ти Ви, сега място намират цели три програми на конкуренцията – „Маскираният певец”, „Откраднат живот” и „Игри на волята”.
За разлика от „Истински истории”, което се продуцира от шефовете на „Фермата” Иван Христов и Андрей Арнаудов, „Комиците и приятели”. което тече на мястото на „Шоуто на Слави” от понеделник до сряда, е без забележка от страна на телевизията. На него се гледало като на златната кокошка в Би Ти Ви – рейтингът му е непоклатим, независимо в кой ден и от колко часа се излъчва, пише „Уикенд“./hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *