Начало / Жълтини / Весела Лечева с ауди за 200 бона

Весела Лечева с ауди за 200 бона

vesela-lecheva-retro

Бившата шефка на спорта в правителството на Сергей Станишев, а сега депутат от групата на БСП – Весела Лечева, пристига на работа в Народното събрание, возена от шофьор в последен модел баровско „Ауди“ А8. Цената на този модел автомобили – с най-висок клас на оборудване и системи за безопасност, е между 200 и 300 бона в зависимост от екстрите, твърдят експерти.

Както е известно, Лечева е петкратна световна и 8 пъти европейска шампионка, носителка е на световната купа и двукратна сребърна медалистка от олимпийските игри в Сеул през 1988-а и в Барселона през 1992-ра. Тя притежава 17 световни рекорда в индивидуалните дисциплини.

От 2001 г. е народен представител в 39-ото народно събрание, където е зам.-председател на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта. Бивш председател е на Държавната агенция за младежта и спорта (ДАМС).

Тъй като в момента е народен представител в 44-ото Народно събрание и зам.-председател на парламентарната група на левицата, ангажиментите и в никакъв случай не са по-малки. Затова очевидно се налага да ползва услугите на шофьор, който дори често и кавалерства, като носи на ръце обемистите папки с материали и законопроекти на народната избраница, която продължава да е любимка на открилия я за политиката президент Георги Първанов (2002-2012 г.)./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *