петък , 20 април 2018 г.
Начало / Жълтини / Вера Кочовска пази дъщеря си и от отвъдното

Вера Кочовска пази дъщеря си и от отвъдното

vera-kochovska-desi

Една от най-известните български лечителки – Вера Кочовска, продължавала да пази дъщеря си Десислава и от отвъдното. Приживе за Вера се казваше, че притежава силите на трима от най-големите световни феномени. Според експерти тя имала биополето на Джуна, била силна ясновидка като Ванга и можела да въздейства от разстояние, подобно на Кашпировски.

Очевидно 7 години след кончината ѝ нейните способности все още живеят на този свят. Щерката на феномена разказва, че наскоро се е спасила от сигурна смърт благодарение на намесата на майка си. „Тръгнахме с приятеля ми за Варна и катастрофирахме още преди да излезем от София. Колата беше намачкана, а на нас абсолютно нищо ни нямаше. Така всъщност тя ни спря, защото ние имахме намерение да вложим пари в един бизнес, но явно майка ми е преценила, че ще бъдем на загуба и затова не ни позволи да отидем. И наистина се оказа по-късно, че е имала право“, споделя Деси. Вече 7-а година тя не можела да преживее кончината на най-близкия си човек и често се разплаквала, когато виждала нейни снимки или просто чуела, че непознати я споменават.

Останала обаче разочарована от повечето по-известни приятели на майка си, които през годините висели пред вратата ѝ и търсели помощ, а сега не се сещали за нея дори около датата на смъртта ѝ. Десислава Кочовска се чувствала обидена, но пък виждала обичта на обикновените хора към ясновидката почти ежедневно. „Момичета и момчета на по 20 години ми пишат във „Фейсбук”, че знаят за нея. На гроба ѝ постоянно заварвам цветя, хора палят свещи, виждам оставено кафе, личи си, че са я посещавали”, споделя дъщерята на българския феномен, която напусна този свят на 11 февруари преди 7 години. След като получава инсулт през 2001 г., Кочовска отива в Русия, за да се лекува при проф. Брюховецки. При него тя си слагала стволови клетки.

Лекарското светило не бил чувал за нея, а когато дошъл на първата среща, тя започнала да му гледа. Казала му какво да очаква в бъдеще, а тези събития наистина се случили. След време друг професор там искал да отвори черепа на ясновидката, за да видел какво имало в мозъка ѝ. Тя му казала: „Няма да ти позволя да ми отваряш главата, но теб Господ ще те накаже и ще ти влезе пирон в крака!“. Той се изсмял и напуснал стаята, а на другия ден дошъл на работа с бинтован крак. „Както каза, така стана – пирон ми влезе в крака! Няма да ти отварям главата, няма да се докосвам до тебе, че кой знае какво още може да ми се случи!”, споделил лекарят.

Кочовска получила дарбата си на 13-годишна възраст, когато играела с децата, качила се на някаква каруца, а след слизането я блъснал камион. Закарали я в пернишката болница. Два месеца изкарала в кома, цялата в гипс. Започнала да вижда вътрешните органи на лекарите, които са около нея, и да им казва какво ще им се случи в бъдеще. Сега щерка ѝ искала да продължи делото ѝ, като помага на бедните, а освен това се борела да създаде фондация на нейно име./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *