петък , 14 декември 2018 г.
Начало / Жълтини / Венета си взе колата от Тишо! Цялото имущество и детето останаха при нея

Венета си взе колата от Тишо! Цялото имущество и детето останаха при нея

veneta-raikova

За водещата на „Папараци” остава всичко – и жилището, и колата, и грижите за Патрик. Доскорошният мъж на тв звездата пък ще трябва тепърва да гради живота си отначало, събирайки пари за апартамент и автомобил, с който да пътува до работа.

Че Венета е по-печеливша от раздялата видяха през обективите си и папараците на „Уикенд”. Онзи ден в 7 сутринта те засякоха журналистката да излиза от дома си в столичния кв. „Изток”, в който до началото на януари живееше и брадърът Тихомир. Водещата се качи в семейното беемве със сина си Патрик и колата потегли към центъра на София.

Райкова откара момченцето си до ул. „Цар Шишман”, където се намира частната занималня „Дева”. Там хлапакът си пише домашните до обяд, а след това отива на училище – в близкото 133-о СУ „А. С. Пушкин”.

Преди бракът на Венета да се разпадне, беемвето се използваше от Тишо. Затова и задължението да кара Патрик беше на риалити героя. Всяка сутрин той караше сина си на училище, а после отиваше на работа в офиса на хазартна фирма. Припомняме, че напоследък бившият съпруг на водещата управлява казина, а преди това имаше и собствен ресторант. /hotarena.net

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *