четвъртък , 18 април 2019 г.
Начало / Жълтини / Вальо Михов подкара поръчков „Ягуар“, кара по-нов модел от Елизабет II

Вальо Михов подкара поръчков „Ягуар“, кара по-нов модел от Елизабет II

v-mihov-yaguar

Бившият президент на Професионалната футболна лига Валентин Михов е ценител на скъпите и луксозни автомобили. От около 15 години бизнесменът не изневерява на своята любима марка на пазара – „Ягуар“. Михов периодично подменя лимузините в гаража си, а поредното бижу в него е поръчковият модел XJ Premium Luxury SWB, забелязаха папараците на „Ретро“. За разлика от предишния модел, само XJ, който бе в зелено, този път експрезидентът на ЦСКА е заложил на тъмно бордо.

Както подхожда на един чистокръвен „Ягуар“, новата лимузина на Михов е със стилен интериор, внушаващ финес от най-висока класа, седалки с отоплителна и охлаждаща система, меко затварянe на вратите, ръчно обработена кожа и още куп екстри. Една от тях е и интелигентният ключ, който дори в джоба или в чантичката на Михов отключва колата автоматично, когато той дръпне дръжката на вратата.

Любопитна подробност е, че на същата марка залагат и в британското кралско семейство. Колата, с която се придвижва кралица Елизабет Втора, дори е по-стар модел от тази на Вальо Михов./retro.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *