събота , 22 септември 2018 г.
Начало / Uncategorized / Българските младежки делегати към ООН се срещат с млади хора от Перник

Българските младежки делегати към ООН се срещат с млади хора от Перник

a-mircheva-i-tsolova-un-youth-delegates

Българските младежки, делегати към ООН Александра Мирчева и Ива Цолова ще гостуват в Перник на 5-ти октомври 2017 г, , за да се срещнат с млади хора от града и да им представят възможности за включване в програми и инициативи на Организацията на обединените нации.

Посещението е част от серия срещи с млади хора от 8 града в България, които Александра и Ива реализират като български младежки делегати към ООН с мандат 2016-2017 г.

Делегатите ще запознаят младежите с програмата „Български младежки делегати към ООН“ и с различни възможности за включване на младите хора в програми и инициативи на международно и национално ниво. Гостите на събитието ще разберат кои са 17-те цели за устойчиво развитие, които светът си поставя до 2030 година и как всеки един от нас може да „промени света“, започвайки от своята общност. Освен това участниците в срещите ще имат възможност да дадат своите идеи и предложения по важни за младите хора въпроси, които младежките делегати да представят пред отговорните за взимане на решения институции в България.

iva-alex-un-youth-delegates

Срещата в Перник ще се проведе с любезното съдействие и в партньорство с Младежкия информационно-консултантски център – Перник в Младежкия дом в града в 18:30 ч.  Очаква се на нея да присъстват млади хора – ученици, представители на организации, младежки работници; представители на институции, работещи с и за млади хора и всички, които биха желали да се запознаят с интересни теми, касаещи младите хора в Перник и по света.

Събитието се организира от програмата „Български младежки делегати към ООН“, координирана от Дружество за ООН в България, в партньорство с Национален младежки форум и с подкрепата на Младежки съвет към Американското посолство. 

bg-youth-delegates-to-the-un-alexandra-iva

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *