Начало / Култура и образование /  „Бъдители“ вдъхновяват младежи в Перник

 „Бъдители“ вдъхновяват младежи в Перник

poster_baditeli

Лектори от благотворителната инициатива „Бъдители“ ще гостуват в Перник по покана на Павел Денков – представител на Общинския младежки съвет в града. Събитието ще се проведе на 6-ти юни (сряда) от 13:30 часа в сградата на ГПЧЕ “Симеон Радев”.

 

Лекторите, които ще вдъхновяват младите хора в Перник са Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на благотворителната инициатива „Бъдители“ и Емил Лесов – предприемач. Те ще представят пред всички гости темата „Предприемачество“, а за заснемането на всички емоции по време на събитието ще се погрижи фотографът Теди Грозданов.

 

„Младите личности имат нужда от Бъдители – хора, които обожават работата си и действат не защото трябва, а защото са избрали да желаят – това са тези, които те вдъхновяват с позитивната страна на реалността и зареждат околните”, твърди Биляна Панталеева.

 

Инициативата „Бъдители“ обединява екип от професионалисти в различни области, които случват целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото. Един от най-силните мотивационни похвати за действие е реалният пример на желаната професия, на желания живот, на желаното поведение.

 

Общинският младежки съвет в град Перник е създаден преди повече от 10 години със съдействието на Община Перник и Общинския младежки дом. Участващите в него млади хора организират, провеждат и вземат участие в инициативи, кампании и проекти от всички сфери на обществения живот – образование, култура, спорт, социална дейност и превенция, екология, здравеопазване и прекарване на свободното време. Поредното стойностно събитие, което Общинският младежки съвет организира, е с участието на лекторите от благотворителната инициатива „Бъдители“, които вдъхновяват младите хора чрез личен пример за по-добро кариерно и личностно развитие.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *