сряда , 20 февруари 2019 г.
Начало / Култура и образование / „Бъдители“ вдъхновиха ученици от Перник да открият своето призвание

„Бъдители“ вдъхновиха ученици от Перник да открият своето призвание

baditeli-4

Лектори от благотворителната инициатива „Бъдители“ гостуваха на учениците от ГПЧЕ “Симеон Радев” в Перник по покана на Павел Денков – представител на Общински младежки съвет в града. Инициативата обединява екип от професионалисти в различни области, които случват целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото.

baditeli-1

Лекторите, които говориха пред младите хора в Перник бяха Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на „Бъдители“ и Емил Лесов – предприемач. Те говориха на тема „Предприемачество“, а за заснемането на всички емоции по време на събитието се погрижи фотографът Виктория Сиракова.

 

Първа своята лекция започна Биляна Панталеева, която разказа на учениците за мисията на благотворителната инициатива „Бъдители“. Тя говори за предприемачество, лидерство, как младите хора да открият тези способности и да ги развият. Даде много примери от своя професионален и личен живот. След нея говори предприемачът Емил Лесов, който разказа за своя успешен път и защо е избрал да се развива в тази насока. Той сподели с учениците как да правят избори, какъв е истинският и успешен преприемач и как да следват целите си. Завърши с посланието към младите личности да успеят да направят България по-доброто и сигурно място за живеене.

baditeli-3

Представителят на Общинския младежки съвет в Перник Павел Денков получи благодарствената титла „Посланик на Бъдители“  за инициативата си да даде допълнителна добавена стойност на учениците в ГПЧЕ “Симеон Радев”, канейки лектори, които да споделят своят опит за успешен и щастлив професионален път.

baditeli-2

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *