вторник , 11 декември 2018 г.
Начало / Криминални / Бъдещи полицаи от Х ОУ „Алеко Константинов“ поздравиха директора на ОДМВР с професионалния празник

Бъдещи полицаи от Х ОУ „Алеко Константинов“ поздравиха директора на ОДМВР с професионалния празник

3

Бъдещи полицаи от Х ОУ „Алеко Константинов“ в Перник поздравиха директора на ОДМВР с професионалния празник на българската полиция. Четирима малки възпитаници на Детското полицейско управление към учебното заведение  гостуваха в кабинета на полицай №1, старши комисар Димитър Попов. Те му поднесоха поздравителен адрес и кошница с красиви цветя по случай 8 ноември, Арахангелов ден, на който българската полиция отбелязва своя  професионален празник.

Ивая Георгиева, Габриела Йорданова, Стефан Цигуларов и Драгомир Веселинов, водени от ръководителя на ДПУ Стоянка Георгиева бяха посрещнати от старши комисар Попов и зам.-директора комисар Сашко Христов. Децата проведоха разговор с полицейските началници, като споделиха техни впечатления от работата с органите на реда и част от наученото до момента. Учениците изразиха желание да им бъдат направени демонстрации с полицейски кучета и пожарни автомобили, на което директорът отговори положително и със задоволство.

Накрая всички бяха почерпени със сладки и седнаха на стола на директора. Този момент беше запечатан със снимки за спомен.

6-1 5-1

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *