понеделник , 16 юли 2018 г.
Начало / Жълтини / Бременната снаха на Доган на яхта в Гърция

Бременната снаха на Доган на яхта в Гърция

pamela

Ахмед Доган ще става дядо през зимата. С първороден внук ще го дари синът му Демир, който през декември навършва 33 години. Майката на бебето – Памела, е 10 години по-млада от наследника на Доган и в края на май месец се дипломирала като спортен мениджър в НСА.

Според близки до почетния председател на ДПС внучето ще бъде кръстено на него, независимо дали ще бъде момче или момиче. Доган обаче се надявал повече на мъжко бебе, за да може да бъде продължител на фамилията му. Още преди да се роди, внучето на Сокола вече живее като звезда. В момента бременната Памела и Демир са се скрили от изостреното към тях внимание на гръцки остров, където всеки ден се глезят с разходки в открито море на частна яхта. Лично Доган-младши управлявал плавателния съд, а уменията придобил още като юноша от своя баща, също известен любител на яхтите.

Памела обаче била доста предпазлива, не се излагала директно на слънчевите лъчи, не скачала в хладните тюркоазени води и пазела леко наедрялото си коремче с ефирни копринени туники. С Демир прекарвали на палубата по повече от 8 часа и всеки ден оставали в морето поне до залез-слънце. Синът на Доган непрекъснато бдял над приятелката си и се стараел да угажда на всеки неин каприз. Приготвял ѝ разкошни обеди в луксозната кухня на яхтата, като вместо на морските дарове бъдещата майка наблягала на пържолите, от което може да се гадае за пола на бебето. Според народните поверия, щом на бременната ѝ се хапва месо и солено, значи новороденото ще бъде момче.

Памела и Демир са заедно от съвсем скоро. Близки до най-желания милионерски наследник издават, че се влюбили преди около 2 месеца. Допреди това Доган-младши движеше с друга апетитна красавица – Илияна, с която бяха двойка почти година и обиколиха света.

Първата публична поява на новата снаха на почетния председател на ДПС бе преди няколко седмици, когато Памела придружи гаджето си на сватбата на кмета на община Белица, който е негов дългогодишен приятел. Демир кумуваше на младоженеца, а любимата му бе просто специален гост. За специалния повод тя бе подбрала официална черна рокля, от която коремчето ѝ не изпъкваше, но фактът, че не пие алкохол и не пуши цигари, само потвърди новината, че със сина на Доган чакат дете. В разгара на купона красивата Памела пък се похвали със снимка, че е хванала букета на булката, а приятелките ѝ шеговито коментираха, че е крайно време и нямат търпение да облече бяла рокля./retro.bg

Предишна Заради уникалния кадър… Манекенка поплува с акули, но я нападнаха
Следваща Забраниха шума: От 23 ч. до 8 ч. в цялата страна няма да дъни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *