сряда , 21 август 2019 г.
Начало / Жълтини / Бившата първа дама Антонина Стоянова си събу обувките и стоя боса ВИП парти

Бившата първа дама Антонина Стоянова си събу обувките и стоя боса ВИП парти

antonina-stoyanova

Антонина Стоянова загърби етикета и втрещи родния хайлайф с нелепа издънка на рождения ден на композитора Стефан Димитров. Насред изискания ресторант, където майсторът на шлагера събра близки и приятели, за да почерпи за своята 70-годишнина, съпругата на бившия президент Петър Стоянов най-безцеремонно си събу обувките, сякаш е на мегдана, и яде и пи на бос крак.

Макар експървата дама да се бе издокарала с тоалет за хиляди левове, професионални прическа и грим, изцепката ѝ не останала незабелязана от присъстващите. Докато рожденикът Стефан Димитров вдигал тост измежду масите, Антонина, която била седнала с гръб към него, не само не се обърнала, за да изслуша словото му, а и събула обувките си, за да се чувства по-комфортно по време на вечерята.

Гостите на купона, сред които бяха Васил Найденов, Михаил Белчев, Кристина Белчева, Волен Сидеров, Кристина Димитрова и редица други, забелязали гафа на бившата президентша и се зачудили дали лятната жега или неудобните обувки са причината г-жа Стоянова да изкара празненството боса, сякаш е на плажно парти или вкъщи на дивана. Въпреки че за повода съпругата на политика подбрала чепици с нисък ток, очевидно килограмите, които в последните години е натрупала, оказват влияние и краката ѝ бързо отичат.

Докато мъжът ѝ бе начело на държавата, дипломатката не отстъпваше по маниери на половинките на световните лидери, но очевидно от стажа ѝ като първа дама ѝ е останала единствено любовта към скъпите тоалети и бижута, но не и познанията ѝ по етикет и протокол./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *