събота , 24 август 2019 г.
Начало / Жълтини / Бившата на Плевнелиев си смени името

Бившата на Плевнелиев си смени името

plevneliev-uyliyana

Бившата съпруга на Росен Плевнелиев е сменила името си, видя „Ретро“. Юлияна, която след развода си с ексдържавния глава се представяше като Юриева, отскоро се подвизава с нова фамилия – Йорданова.

Дори след излизането на Плевнелиев от политиката и официалната им раздяла по съдебен път Юлияна продължава да страни от общественото внимание, а промяната на фамилията ѝ е първият крещящ акт, който свидетелства за живота ѝ на свободна жена. Макар покрай развода ѝ с бившия президент да се говореше, че двамата не са успели да запазят добрия тон, наскоро самият Плевнелиев опроверга слуховете и потвърди, че продължават да общуват приятелски най-вече заради общите им синове.

Такива били и отношенията на настоящата му половинка Деси Банова с нейния бивш мъж – бизнесмена Ивайло Граховски, с когото синоптичката се раздели, за да заживее с Плевнелиев. „Всичко се разви по най-оптималния начин. Нейният предишен партньор и моята бивша съпруга са щастливи, намерили са своето бъдеще. И аз, и Деси запазихме изключително коректни отношения. Всички сме заедно. Понякога вкъщи има 4 деца – Асен е вече 18-годишен, вицепрезидент на училището, в което учи. Безкрайно много се гордея с него.

Павел е прекрасно дете – каквото пипне, го прави по неговия си уникален начин. Безкрайно много го обичам и му се радвам за това. Променя се пред очите ми. Йоанка – аз не зная как се правят момичета, е страхотна. Има страхотна връзка с майка си и с баща си, който е прекрасен човек и аз много се радвам на тяхната много силна връзка. От друга страна, аз се появявам на терена и добавям стойност за нея. Имаме прекрасни отношения, за които човек може само да мечтае“, похвали се бившият държавен глава.

По негови думи спорове с Юлияна относно синовете им нямат, а те все по-често ходят заедно с него, Деси и 6-месечния им наследник Йоан по почивки. Наскоро всички заедно били за няколко дни в семейното имение на полуостров Халкидики. „Трябваше да натоваря 4 деца, тъщата плюс нейното куче. Всички заедно за няколко дни по празниците, в началото на май до Гърция, в един 7-местен ван. Върнах се във времето, когато със 7-местен ван в Германия разхождах моите строителни работници“, споделя Плевнелиев./rerto.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *