четвъртък , 26 април 2018 г.
Начало / Жълтини / Бебето на Златка Димитрова стана истинско ангелче! (Вижте порасналия Миро)

Бебето на Златка Димитрова стана истинско ангелче! (Вижте порасналия Миро)

bebeto-na-zlatka-dimitrova

Синът на Златка Димитрова вече е на осем месеца и със солиден опит като фотомодел зад гърба си, разбра HotArena.

Бебе Миро не е от ВИП наследниците, които постоянно са в светлините на прожекторите. Майка му Златка Димитрова се закани още докато беше бременна, че няма да парадира с него и да публикува негови фотоси всеки ден, така и стана. Кадрите, на които бебето се вижда ясно, са наистина малко. Дори и от погачата и кръщенето не получихме така желаните фотоси.

Но, когато стане въпрос за участие в реклама, плеймейтката не отклонява предложения! Още когато Миро бе на около месеца, тя стана рекламно лице на бебешки колички и позира с него, положен в рекламирания продукт. А сега майка и син отново застнаха един до друг пред обектива, за да промотират поредния детски продукт.

От кадрите виждаме, че Миро доста е пораснал и се е превърнал в истински ангелче! След четири месеца ще стане на година, а колкото повече расте, толкова повече прилича на баща си, на когото е и кръстен. Сините очи и русите коси със сигурност разтопяват сърцето не само на гордата майка, а и на всеки, който го зърне. Можем само да се надяваме Димитрова да го показва по-често, за да му се порадваме!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *