вторник , 23 юли 2019 г.
Начало / Жълтини / Астрологът Иван Станчев предрекъл: Лили Иванова ще пее до… Вижте шокиращата цифра!

Астрологът Иван Станчев предрекъл: Лили Иванова ще пее до… Вижте шокиращата цифра!

lili-ivanova

Примата на родната естрада Лили Иванова ще живее и пее до 92 години. Това й е предрекъл покойният астролог Иван Станчев, като й направил персонален хороскоп няколко месеца преди да почине през 2007 г. Самата певица неведнъж е признавала в интервюта, че не вярва на врачки и шарлатани, но се доверява на предсказанията на звездите.

Приживе Станчев често консултирал звездата, като няколко пъти тя поръчвала при него изготвянето на годишен и житейски хороскоп. Както и да се въртели планетите и техните спътници обаче, сметката показвала ясно и точно само едно – Вечната Амбър ще доживее до 92 години!

Естрадната динозавърка вярвала, че ще доживее до дълбоки старини, тъй като произлизала от род на столетници. Нейната баба Мария по бащина линия, която помнела турското робство, доживяла до 100 г., а майка й също с името Мария, издъхнала през 2005 г. малко преди столетието си.

Факт е, че през последните 20 години естрадната легенда с всички сили се съпротивлява на старостта и се е подложила на драконов режим. Макар и да е на достолепната възраст от 77 години, тя тежи 45 килограма.

Лили е маниачка на тема природосъобразен начин на живот – не близва алкохол и мазни храни, забравила е вкуса на хляба от десетилетия, хапва само плодове и зеленчуци, а цигарите са строго забранени на няколко метра около нея, пише „Уикенд“.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *