Начало / Извън Перник / Анелия проговори за отношенията си с Коко Динев и призна дали е влюбена

Анелия проговори за отношенията си с Коко Динев и призна дали е влюбена

1477149754-1

Анелия повдигна завесата около вечната тема – отношенията й с Коко Динев. Тя говори без притеснения и с много добри чувства за бащата на дете си и настоящата му партньорка. Отчита, че с Коко Динев винаги са поддържали нормални отношения на бивши съпрузи. „Като ме ядоса – му се скарвам, като е добър – го похвалвам. Коко е добряк”, посочва певицата. Искрено се зарадвала, когато разбрала за появата на малката Мира и веднага намерила начин да го поздрави, пише „Марица“. „Истината е, че отношенията ни с Емилия са спокойни и от моя страна винаги е било така. Хората ги интерпретират доста изкривено, вероятно защото така е по-интересно”, допълва Анелия.

Изпълнителката на най-горещия хит на това лято „Гот ми е” повдига завесата и издава част от ежедневните си ангажименти. Признава, че щом се събуди, обича да изпие сутрешното си кафе и да има своите спокойни и хармонични два часа. Оттам нататък денят  става доста динамичен. „Всеки ден имам нещо да правя, някакви задачи за вършене. През лятото си дадох малка пауза, но от септември започнах отново да вмъквам спорта в програмата си. Старая се в повечето дни да посрещам дъщеря си от училище и да прекарвам пълноценно времето с нея, преди да тръгна за участие. Да я питам какво  се е случило, как се чувства, какво я вълнува, има ли нещо, което я е зарадвало или притеснило през деня”, разказва певицата.

В свободното време излиза с приятелки и гледа филмчета. Обича да е с дъщеря си Ивон. Твърди, че е семеен тип, което е характерно и за зодията  – Рак. „Добре, че асцендентът ми е Стрелец, който е в другата крайност, че да балансира малко нещата”, смее се Анелия. Релаксира със спорт и четене на книги. Слуша всякаква музика, без да се ограничава, стига да е хубава. Формата си поддържа, като живее и се храни балансирано, спи много и прави това, което иска, а не това, което трябва.

Признава, че не обича да пътува, защото 90% от живота  минава в колата. Ако предприема пътуване, за да си почине, трябва да бъде за по-дълго време и на някоя далечна дестинация. Предпочита топлите страни.

„Сещам се за интересна случка от един частен работен ангажимент по време на филмовия фестивал в Кан. Поканиха ме да пея на една яхта там. Сред публиката имаше изключително сериозни личности от международен мащаб. Но в Кан правилата са си правила и те трябва да се спазват от всеки. Строго определеа е силата на шума, който може да се издава. Колкото и да се опитвахме да бъдем тихи, не се вписахме в допустимите граници и участието ми продължи не повече от 30 минути. Наложи се да „пренесем“ купона в клуб, където се забавлявахме до сутринта”, разказва изпълнителката.

Въпреки стотиците си участия в чужбина и възможностите да остане да живее, където пожелае, никога не  е минавало през ум да емигрира. „Нямах причина да емигрирам. Обичам си страната, но разбирам младите хора, които, ако нямат реализация тук, започват да търсят други варианти. На мен обаче нещата ми се случиха като на филм. Станах певица за 1 месец, подписах договор с най-добрата музикална компания, и то във време, когато нашият жанр нямаше конкуренция. Дори не съм си помисляла да отида да живея и работя другаде”, признава Анелия.

На въпроса дали е влюбена Анелия лаконично отговаря: „Влюбена“ е силна дума. Колкото по-осъзнат става човек, толкова повече започва да внимава кога я използва. Но е важно да има пламъчета в очите“, казва тя и дяволито намига.

Покрай предстоящите президентски избори певицата признава, че се интересува от политика, доколкото като български гражданин трябва да бъде информирана какво се случва в държавата, в която живее. И да може да взима адекватно и обосновано решение, давайки вота си. „Ще гласувам. Категорична съм, че е важно. Трябва да бъдем активни, ако искаме нещата да се променят и да вървят към по-добро. Пяла съм на много предизборни концерти. Това е част от работата ми, но никога не съм се обвързвала само с една  политическа партия”, посочва Анелия. За тази кампания обаче все още не е получавала предложение.

Източник:БЛИЦ

Предишна Мария се снима пред тоновете си гримове, прекалява ли (СНИМКА)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *