вторник , 25 юни 2019 г.
Начало / Спорт / Ангел Грънчов ще играе в Миньор (Перник)

Ангел Грънчов ще играе в Миньор (Перник)

сн. topsport.bg
сн. topsport.bg

Юношата на ЦСКА Ангел Грънчов ще продължи кариерата си в третодивизионния Миньор (Перник), съобщиха от ръководството на „чуковете“. Бранителят е шестото ново попълнение в отбора, който е воден от Николай Тодоров-Кайзера.

Припомняме, че Грънчов от доста време си търси отбор, след като Локомотив (Пловдив), Спартак (Плевен) и Славия го отрязаха за договор.

Вратарят Станислав Димитров, нападателите Тодор Чаворски и Александър Манолов, халфа Иво Иванов и бранителя Мартин Василев са останалите, които подсилиха пернишкия отбор.

Междувременно фитнес-инструкторът Деси Николова и професионални ластици изпотиха здраво футболистите на Миньор. Спортно-техническият екип на перничани реши да разообрази заниманията на възпитаниците си и им уреди 50-минутна интензивна тренировка в залата на стадион „Миньор“. Упражненията TAPOUT XT се основават на експлозивност и комбинация от удари, съчетани с целенасочено съпротивление и сила. Съчетанията са предназначени да използват естествената сила на тялото и бяха посрещнати с ентусиазъм и старание от футболистите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *