Начало / Жълтини / Ангелкова засия с нови зъби

Ангелкова засия с нови зъби

nikolina-angelkova

Николина Ангелкова е ремонтирала основно зъбите си и от няколко месеца шашка в Министерския съвет с нова 24-каратова холивудска усмивка. Министърът на туризма планирала да направи промяната отдавна, но все не ѝ оставало достатъчно време. В крайна сметка се решила и се доверила на зъболекар факир, който я преобразил напълно.

Новите зъби на Ангелкова са по-равни и по-бели отпреди и са направили чертите на лицето ѝ много по-женствени, коментират нейни подчинени. Напоследък познати и непознати намирали една от първите дами на ГЕРБ за коренно променена за 6-те години, в които е част от активния политически живот на страната. Припомняме, че кариерата ѝ стартира през далечната 2013 г., когато бе избрана за заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството.

На 6 август 2014 г. пък си спечели поста на министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в служебното правителство на Георги Близнашки и го заемаше до 7 ноември 2014 г., когато бе назначена за министър на туризма във второто правителство на Бойко Борисов. Тя е и сред малцината, които запазиха авторитета и местата си и в трето правителство на Борисов. Именно през настоящия си мандат министърът на туризма буквално разцъфнала.

Освен усмивката тя променила и прическата си. Започнала да се консултира със стилисти, които ѝ давали най-правилните модни съвети. Следвайки мненията им, Николина решила да си пусне по-дълга коса, но запазила емблематичния за прическата си меден цвят, като просто фризьорите ѝ го изсветлили с няколко тона. Докато преди Ангелкова била почитателка по-скоро на правата коса и коковете, сега се носи с начупени естествени вълни – най-силно изразената тенденция в коафьорството напоследък.

Министърката започнала да проявява и здравословна дамска суета, като от време на време освежавала официалното си портфолио с нови професионални фотосесии. За тях тя се доверявала на един от най-добрите светски фотографи – Костадин Кръстев – Коко, пред чийто обектив са позирали някои от най-големите ни звезди, сред които Лили Иванова, Нели Рангелова, Диляна Попова, Николета Лозанова и почти всички фолкдиви./retro.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *