събота , 19 август 2017 г.
Начало / Жълтини / Актьорът Стоян Алексиев: Да, това е приятелката ми, заедно сме от три години!

Актьорът Стоян Алексиев: Да, това е приятелката ми, заедно сме от три години!

stoian-aleksiev

„Това е моята приятелка!“. С тези думи актьорът Стоян Алексиев коментира отношенията си с по-младата от него 24-годишна Ивана Бобойчева. Двамата бяха хванати в интимни пози преди дниот фотографи на агенция ПИК.

Не разбирам защо се шуми толкова от акт, който хората правят по цял свят – да се прегръщат, да се държат за ръце и да се целуват в устата. Аз и с Теди Москов се целувам, ама никой не роптае срещу това и не ме нарича как ли не“, обяснява пред „България днес“ Алексиев.

„Ивана е моя приятелка, сега дали ми е любовница, това са неща, за които не ми се говори. Гавра е това някаква с мен. Влиза се в личното ми пространство, което не ми е приятно“, казва екранният д-р Генадиев. 

„Не ме занимавайте с глупости!“ Така реагира жената на Стоян Алексиев на въпроса не се ли притеснява от снимките, които се разпространяват от няколко дни, на които мъжа й пипа девойка на възрастта на дъщеря му.

Семейството от години е свикнало да живее в „отворен брак“. От цели три години е връзката на актьора с младата му приятелка. Когато се запознали той е бил на 63 години, а младата му изгора на 21.

24-годишната Ивана е студентка последна година в НАТФИЗ, специалност „Кукли“. Още първата година на следването си тя успява да завърти главата на Алексиев./hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *