събота , 17 март 2018 г.
Начало / Жълтини / Аделина Радева с баровска вила в Гърция

Аделина Радева с баровска вила в Гърция

adelina-radeva

Новото попълнение на „Здравей, България“ Аделина Радева се оказа по-богата дори от шефовете си, шушукат в Нова телевизия. Партньорката на Виктор Николаев разполагала с имот за чудо и приказ в съседна Гърция, където прекарвала летата заедно със съпруга си Борис и техния син години наред.

С великолепната къща Аделина се сдобила по време на престоя си в южната ни съседка, където заминала още като студентка. Когато я приели да учи класическа филология в СУ, спечелила стипендия за Атинския университет и през 1995 г. се преселила там. Учила известно време езика, а когато надушила, че гърци купуват Нова телевизия, сама се предложила да стане кореспондент. Всъщност тогава за пръв път имала договорни отношения с медията, в която се завърна години по-късно на бял кон. Работата на репортер в Гърция я изморила, защото присъствала на размирни събития, в които животът ѝ буквално висял на косъм.

През 2005 г. направила рязък завой в кариерата си. Когато научила, че у нас се създава гръцки бизнес съвет, веднага се качила на самолета и кацнала в София, твърдо решена да го оглави. Как стигнала до поста изпълнителен директор, не е ясно, но когато го заемала, управлявала близо 180 компании. Изкарала в дълбоките води на бизнеса 4 години, в които получавала огромна заплата, част от която инвестирала именно в гръцката си вила.

Обратно в журналистиката я върнала нейната дружка Вяра Анкова, която я придърпа и за столчето в „Здравей, България“ в Нова тв. Макар съвсем отскоро на екран, Радева надминавала по стандарт на живот всичките си колеги и била по-имотна от Виктор Николаев и предшественичката си Ани Цолова, които дори бяха обект на прокурорски проверки заради недвижимото си имущество. Въпреки че не давала вид на снобарка, Аделина си падала по лукса, а любимият ѝ курорт за отдих в Гърция бил небезизвестният остров Миконос, прочут като едно от най-скъпите места за почивка на планетата.

Тв водещата познавала емблематичните му улици като дланта си, а в пътите, в които правела слънчеви бани там, се случвало в Миконос по същото време да отмарят и звезди от ранга на Леонардо ди Каприо, Том Ханкс, Чарлийз Терон и много други./retro.bg

Предишна Халваджиян и Любо Нейков в тв война за 6 млн. лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *