събота , 24 август 2019 г.
Начало / Политика / АБВ Младежи – Перник организираха акция в подкрепа на Ивайло Калфин

АБВ Младежи – Перник организираха акция в подкрепа на Ивайло Калфин

abv1

АБВ Младежи – Перник организираха акция в подкрепа на кандидата за президент на коалиция „Калфин-Президент” – Ивайло Калфин. Младите азбукари и техните коалиционни партньори от  „Партия  на Зелените” раздават рекламни материали на Централния градски площад и в кв. „Изток“, където за целта има специално монтирани  шатри.

abv6

„Винаги съм насърчавал развитието на младите във всички сектори. Ние сме в един свят, в който има универсалност. Трудно е на тези, които мислят по-сложно. Трудно е на тези, които излизат извън форматираната кутийка. Трудно е на тези, които задават въпроси. Въпреки трудностите, моят призив към всички вас е да се бунтувате и да не приемате за даденост нещата, които ви дразнят. Вие сте хората и на настоящето, и на бъдещето и колкото по-бързо поемете лостовете на властта в държавата, толкова по-добре“. Това обяви  кандидатът за президент Ивайло Калфин на среща с младежи в Деня на будителите. В изказването си той подчерта, че в Европа има поколение, което живее по-зле от родителите си и призова младите хора да бъдат допуснати в пресичането на тези процеси. „Надявам се всички да станете будители, защото е време да се събудим. Не е важно да гледаме само проблемите, важно е да се вижда хубавото и да искате то да е повече. И най-важно е държавата да допусне младите хора да се развиват“, категоричен беше Калфин като акцентира върху липсата на политика за младите хора.

abv5

„Ние нямаме политика за младите хора. Нито образованието. Нито средата. Нито възможността да се опитват да създадат нещо ново и да бъдат предприемчиви. Това трябва да бъде променено и президентът е този, който може да внесе тази промяна, поставяйки като приоритет политиките за младите хора“, каза също Калфин.

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *